Opråb til foreningerne i Voerså

Vi har mange foreninger i Voerså af mange forskellige slags!
Vi må indrømme, at Borgerforeningen “ikke har helt styr” på jeres aktiviteter, hvorfor vi foreslår, at I hver især får en side under foreninger, hvor I fortæller om foreningen og de aktiviteter, som I har gang i.
Foreningslisten ser i dag således ud, Se: https://www.voersaa-by.dk/erhverv-og-foreninger/foreninger/ . Og den kunne gøres mere spændende ved. at hver forening havde sin egen side!
Har foreningen interesse i at fremstå på vores website med informationer, så send mig en mail på: bent.ahlgreen@gmail.com, så sender jeg et skema til udfyldelse, som så vil danne baggrund for jeres/din egen side under foreninger.
Efterfølgende vil vi da sørge for, at jeres møder/arrangementer vil fremstå under “Det sker i Voerså” i takt med, at du/I meddeler os, hvornår aktiviterne finder sted og hvornår.
I samme moment vil det være en god idé, at oprette foreningen som modtager af vores Nyhedsmail. Det kan ske på nærværende webside.
Vi glæder os til, at dine budskaber fremadrettet er at se på vores website, således Voerså fremtræder som en aktiv by , med tilbud af enhver art.

PS. Alle lokale foreninger kan leje Borgerhuset til et formiddags-, eftermiddags eller aftensmøde for kr.100,-

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.