Leje af Borgerhuset

Leje af borgerhuset

Borgerhuset er primært tiltænkt til brug for Borgerforeningen og andre foreninger, som kan have glæde af stedet til møder, foredrag og andre tiltag til gavn for byen og dets borgere, men kan også lejes af såvel medlemmer af borgerforeningen som andre, som måtte ønske at benytte dette til familiefester og lignende! Jo flere som får glæde deraf, des bedre! Udlejning sker efter “først-til-mølle”-princippet!

Borgerhuset er et fritliggende hus med have, og består af entre, grovkøkken, mindre velkomstværelse, hall, aktivitetsrum for børnene, 2 toiletter og så et stort og lyst festlokale inkl. køkken. Køkkenet er ikke godkendt til madlavning i større stil, men alene til tilberedning. Der forefindes komfur og opvaskemaskine, samt 2 stk. kaffemaskiner.

Der er myndighedsgodkendelse til op til 150 personer, men et fornuftigt antal til en fest er formentlig i størrelsesorden på 40-50 personer.

Måtte du ønske at leje det til en kommerciel begivenhed, kontakt os da for nærmere aftale herom.

Henvendelse vedr. fremvisning m.m. af borgerforeningens hus sker til Majken (T:29216416)/mail: majkengiz@hotmail.dk og Susanne Lynch Donvild (T:93830952)/mail: slyvildon@gmail.com.