Krogrunden – Projekt for en ny bygning på denne

Læs mere om de oprindelige tanker bag projektet her

Det er ingen hemmelighed, at der gennem de seneste år er mange involverede, som har gjort sig tanker om, hvad der ville være den optimale løsning for et byggeri på krogrunden, og når det kommer til alt, så er årsagen til intet er sket, den banale kendsgerning, at de engang indsamlede midler ikke rakte til at realisere noget “rigtigt”!
Derfor har Byudviklingen sidenhen heller ikke kunnet komme videre, idet de mange fonde med gode intentioner ikke har villet indgå positivt, så snart vi luftede tanken om at bygge noget kommercielt på grunden! En café, en restaurant etc., men har alene villet overveje at give tilskud i fald bygningen udelukkende eller mestendels var et samlende kulturprojekt for byen.

Byudviklingen har imidlertid ikke opgivet ævred, og arbejder p.t. (nov.2019) på at fremlægge 3 forskellige forslag i foråret 2020, hvoraf nogle baseres på at holde sig økonomisk indenfor de indsamlede midler, evt. med tilskud udefra og andre forslag går videre end som så, men dog stadigvæk med tanker på et “billigt”, men bredtfavnende projekt.

Byudviklingen glæder sig til fremvise de indkomne forslag med henblik på, at der nu skal ske noget i 2020.