Krogrunden – Projekt for en ny bygning på denne

Læs mere om de oprindelige tanker bag projektet her

Det er ingen hemmelighed, at der gennem de seneste år er mange involverede, som har gjort sig tanker om, hvad der ville være den optimale løsning for et byggeri på krogrunden, og når det kommer til alt, så er årsagen til intet er sket, den banale kendsgerning, at de engang indsamlede midler ikke rakte til at realisere noget “rigtigt”!

Derfor har Byudviklingen sidenhen heller ikke kunnet komme videre, idet de mange fonde med gode intentioner ikke har villet indgå positivt, så snart vi luftede tanken om at bygge noget kommercielt på grunden! En café, en restaurant etc., men har alene villet overveje at give tilskud i fald bygningen udelukkende eller mestendels var et samlende kulturprojekt for byen.

Byudviklingen har imidlertid ikke opgivet ævred, og arbejder p.t. (jan.2022) på fortsat at kunne realisere vores seneste forslag i her i foråret 2022, at holde sig økonomisk indenfor det budgetterede projekt med dels  indsamlede midler, men i særdeles med tilskud udefra idet vi må erkende, at vore evner med hensyn til at forklare os ordentligt og dermed opnå midler fra diverse fonde – ikke har været gode nok.

Så måske – når vi ikke tør gå i “Løvens hule” med et projekt, som ikke giver afkast til andre end os selv og byens ve og vel, kunne det være en mulighed at foretage en Danmarks-indsamling, hvor alle, som synes om vores idé og entusiasme via MobilePay støttede vores projekt.

Vi prøver, og krydser vore små fingre!