Krogrunden – Hvad sker der nu dér???

Krogrunden fotograferet med drone af Søren Meng

Nogle har måske bemærket, at der er sat markeringsbånd etc. op på krogrunden!

Til det er “kun” at bemærke, at det er skribenten, der i sin iver for at visualisere sit forslag til en multihal på krogrunden, som har været på spil!

Jeg har udarbejdet et forslag til en Multihal, lang historie, og der er indtil videre intet belæg for, at det projekt føres ud i livet, men ikke desto mindre havde jeg behov for at visualisere det, hvorfor jeg har lagt grundplantegningen ud på grunden, og fået Søren Meng til at fotografere det med sin drone. Du kan se alle billederne her! Og er det ikke bare en fantastisk beliggenhed!

Byudviklingen vil på et tidspunkt fremlægge de forslag, som vi  p.t. har, men det skal ikke være nogen hemmelighed – at vi trods corona-tider og købmandsprojekt – fortsat  arbejder på det projekt, som har “plaget” byen i årevis, nemlig mangelen på et nyt attraktivt sted på krogrunden, og så også få det sat i værk, når tidspunktet er det rette.

Bygningen er som udgangspunkt tænkt som en let og enkel hal og kunne komme til at se nogenlunde således ud (dog ikke så høj, som på billed 2):

Vi vender naturligvis tilbage og håber din nysgerrighed og interesse er vakt!

Markeringsbånd etc. fjernes igen i morgen søndag! 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.