Voersaa Petanque Klub

Har du lyst til at være medstifter af Voersaa Pentanque Klub?

I disse tider savner man jo til tider lidt socialt samvær, og jeg har i lang tid gået med idéen om at etablere en petanquebane på Borgerhusets grund, hvilket jeg nu har fået grønt lys til.
Banen har jeg allerede markeret – den ligger fint i den gamle sandkasse i kastanjetræets skygge, nu skal den blot etableres, hvis der vel og mærke er interesse derfor!
Banen måler 6 x 15 meter, således der kan være 2 spillebaner til normalt brug og een, hvis den skal opfylde internationale mål! 

Jeg forestiller mig onsdag og lørdag som faste spilledage. Lørdag undtaget – når Borgerhuset er lejet ud til fest! Disse dage vil Borgerhuset være åbent, så man kan benytte diverse faciliteter! Andre dage kan man jo blot gå op at benytte banen efter behov. 

Du kan læse meget mere om Petanqus her .

Som sagt har du lyst til at opstarte klubben med hvad dertil hører, herunder et forventet startindskud på kr. 100 til brug for etableringen, samt indledningsvis lidt slid og slæb, samt et meget beskedent medlemskontingent til dækning af “Borgerhusgebyr”, så tøv ikke med at sende mig en mail på bent.ahlgreen@gmail.com.  

Ser frem til at høre fra jer, – og helst gerne mindst 30.
  

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.