Informations og planlægningsmøde vedr. Stenrevs- og ålegræsprojekt

Tid  7.juni kl 19. i Klubhuset på Jollehavnen (Havstokken 1)

Er du interesseret i vand, og natur under vandet og har du lyst til at vide mere eller være med i det praktiske arbejde, så kom til møde den 7. juni kl. 19.00. (Bemærk dato ændret fra 2 juni da der var overlap med generalforsamling i Byudviklingen).

På mødet vil vi dels fortælle om status på projektet, hvor vi nu har fået udlagt 2500 tons sten.

Desuden vil vi fortælle mere om arbejdet med at udplante ålegræs som skal foregå i juni måned. 

I perioden 13-23 juni får vi hjælp til dele af arbejdet med dykkere. Vi skal hjælpe med at indsamle ålegræsset til udplantning der skal indsamles fra donor-bevoksningerne langs kysten. Vi skal derfor se om vi kan skaffe “hænder” til at indsamle og transportere udplantningsmaterialet ud til dykkerne som forestår udplantningen.

Så har du tid og lyst til at være med en eller flere dage/aftenen efter fyraften til at give en hånd med så kom og hør om hvad arbejdet går ud på.

Har du ikke mulighed for at møde op den 7/6 så send gerne en SMS eller ring til Bjarke (27875888) hvis du vil høre nærmere eller giv besked om hvornår i perioden 13-23 du evt. har mulighed for at hjælpe, om du selv har en båd osv. Så vil vi prøve at stykke en “vagtplan” sammen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.