I nedenstående anledning bydes på gratis kage og drikke – fredag den 9. februar kl. 14-17 – hos Min Købmand

Voerså Butikshus vinder Iværksætterprisen

1. februar 2024 – kl. 11:09 – af Henrik Christensen (web-redaktør)

Et stort fællesskabsprojekt og lokal opbakning har skabt 26 nye arbejdspladser og et nyt samlingspunkt i Voerså.

250 erhvervsfolk sad her til morgen på tilskuerrækkerne til årets Vækst og Vilje-arrangement i Det Musiske Hus, da vinderen Iværksætterprisen blev fundet.

– Det er inspirerende at se, hvordan iværksættere forfølger deres drømme, og omsætter dem til virkelighed. År efter år ser vi et imponerede felt af virksomheder, og i år har vi fundet vinderen blandt seks stærke kandidater. Fælles for de nominerede virksomheder er, at de med deres initiativ og drive har skabt noget særligt. De er ikke kun formidlere af forandring – de er bærere af håb og innovation, der styrker vores fælles erhvervsmæssige landskab, sagde Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd fra talerstolen, inden han udråbte vinderen.

Og vinderen er Voerså Butikshus, som siden starten i 2022 – midt i coronakrisen – har skabt ikke mindre end 26 nye arbejdspladser og er blevet til et lokalt samlingspunkt i landsbyen.

– Voerså Butikshus skal hædres for at gøre en forskel for lokalsamfundet i Voerså, hvor der er blevet skabt mange nye jobs og er blevet en vigtig enhed for at skabe vækst. Voerså Butikshus betydning for lokalsamfundet blev tydeliggjort, da butikken lige efter åbningen blev ramt af de høje energipriser, og borgerne samlede ind til et nyt solcelleanlæg. Voerså Butikshus er med til at gøre området attraktivt for tilflyttere, erhvervsliv, skole og foreningsliv, lyder det i begrundelsen fra Frederikshavn Erhvervsråd.

Prisen blev overrakt til drivkraften og bestyrelsesformand for Voerså Butikshus, Jørgen Engbjerg, og daglig leder Kasper Pedersen.

– Det er meget overvældende at få prisen, for vi har været oppe mod nogle meget skarpe kandidater. Vi er vildt stolte over vinde, men principielt mener jeg, at alle iværksættere, der er med til at skabe vækst og erhvervsudvikling i kommunen, fortjener en pris, lyder det fra vinderen Jørgen Engbjerg, der er drivkraften bag og bestyrelsesformand for Voerså Butikshus.

Vækst og Vilje-prisen tildeles en virksomhed, virksomhedsleder, forretning, forretningsdrivende, organisation eller enkeltperson, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudvikling her i Frederikshavn Kommune.

Den prisvindende virksomhed eller leder har med gode lederegenskaber, initiativ og faglig dygtighed har skabt økonomisk vækst, vækst i kompetenceniveauet og/eller vækst i beskæftigelsen og har derigennem bidraget til en erhvervsøkonomisk drivkraft i Frederikshavn Kommune.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.