Borgerhusets tidligere opvaskemaskine til salg

Normalt bruger vi ikke vores hjemmeside til at annoncere for salg af opvaskemaskiner! Men da det er Borgerhusets egen gør vi en undtagelse, idet vi samtidig får lejlighed til at annoncere, at vi har fået en ny opvaskemaskine i Borgerhuset! En Miele industriopvaskemaskine, som bedre passer ind i det behov, som vi har i forbindelse med større arrangementer og udlejning til festlige lejligheder! 
Så nu er der tilføjet endnu en kvalitet til vores i forvejen dejlige Borgerhus, som du jo som medlem af Borgerforeningen kan leje på ret så attraktive vilkår. Ikke medlemmer kan naturligvis også leje huset. Du kan læse meget mere om lejevilkår og priser her på vores hjemmeside, hvor du tillige nemt og bekvemt kan booke huset til din næste familiekomsammen, fødselsdag eller hvad du har lyst til at fejre ude, hvis det bliver lidt for trangt at holde det derhjemme!! 

Så derfor sælger vi nu den tidligere opvaskemaskine, og det er jo nærliggende først og fremmest at tilbyde den til de i lokalområdet, som eventuelt kunne bruge den derhjemme eller i sommerhuset!

Whirlpool Opvaskemaskine – model ADPU 300 WH
Energiklasse A++ Mål: B:597 D:570 H:820
Borgerhusets lidt ældre opvaskemaskine afhændes, da vi har en industriopvaskemaskine på vej i stedet. Opvaskemaskinen fejler ingenting, men er ikke velegnet til husets brug! Du må selv afhente i Borgerhuset, Ny Skovgårdsvej 5, Voerså i kommende uge! Pris kr. 500,- eller bedste bud. Ring gerne til Bent Ahlgreen på 93837585 eller send en mail til bent.ahlgreen@gmail.com.  RESERVERET

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.