Skolefest på Stensnæsskolen i næste uge

8. februar 2020 – kl.10:55 – af: 

Elever

De store forberedelser er i gang på Stensnæsskolen til skolefesten torsdag d. 13. februar. 6. klasse øver på livet løs på skolekomedien Den Eventyrlige computer. Stykket er skrevet af Ove Vith, og eleverne og lærerne omkring klassen har føjet mere tekst til stykket. Vi bliver ført 100 år tilbage i tiden, men computeren lykkedes også med at komme cirka 100 år frem i tiden. Det ender med, at eleverne dog er ganske godt tilpas med den tid de lever i.

Skolefesten på Stensnæsskolen er en gammel tradition. Ud over klassen der spiller skuespil er alle andre klasser i sving med at planlægge boder med mange forskellige aktiviteter. Forældrene bliver også inddraget i pasningen af boderne torsdag aften efter skuespillet.

Der har også været en tradition med, at der samme aften var elevtræf på skolen. Tidligere elever mødtes og fik en snak. Efter at skolen mistede overbygningen, og der blev lavet et andet koncept med boder på skolen i stedet for hallen, ændrede besøgstallet sig. Skolen har besluttet, at der ikke længere er elevtræf. Det har overlevet sig selv.

Torsdag d. 13. februar er der klokken 10 generalprøve for børnehaven, pensionister og andre, der ønsker at se skolekomedien. Skolefesten om aftenen begynder kl. 17.30, og dørene åbnes kl 17.00. Der kan købes billetter til forestillingen om aftenen ved indgangen.

Elever1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.