Kampagne for salg af grunde i oplandsbyer

🏡 🏗🔨Byg hus i Voerså – kun 10 minutter fra motorvejen – en byggegrund for kun 10.000kr. – så har du råd til at bygge dit drømmehus!

🚣🏻‍♀️🏊🏻🏇🏻🚴🏽‍♀️💚🌊🍄🌳🐚🌺🌸🌹🐿🐾🦢Voerså byder på en smuk og unik natur med enge, grønne skove, å og hav. Cykel på de smukke landeveje eller på stierne i skoven. Gå langs strandkanten eller observer det idylliske fugleliv i den beskyttede natur. Sejl i kajak eller kano op af åen eller på havet. Tag din båd med på en hygge- eller fisketur.

📖📚❤️🚼🎵👨‍👩‍👧‍👦🎓Derudover er der gode pasningsmuligheder med vuggestue, børnehave og SFO – og en skole der har fokus på den enkelte elevs trivsel og dennes faglige udvikling.

🎲🎹🎷🎭🤸🏻‍♀️⚽️🏸☕️🥩Voerså har et stærkt foreningsliv med mere end 20 foreninger, som tilbyder aktiviteter til personer i alle aldre – en imponerende spejderbevægelse for hele familien fra 3 år og opefter – en aktiv idrætsforening og hyggeklubber med kaffe, kortspil og madlavning for mænd.

🛒🛍📦💊I 2020 bygges der en ny stor 600m2 indkøbsmulighed, hvor du kan købe lokalt produceret råvarer og alle andre varer, samt mulighed for afhentning af pakker og medicin.

http://www.saebyavis.dk/…/kampagne-for-salg-af-grunde-i-op…/

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *