Kampagne for salg af grunde i oplandsbyer

? ??Byg hus i Voerså – kun 10 minutter fra motorvejen – en byggegrund for kun 10.000kr. – så har du råd til at bygge dit drømmehus!

??‍♀️??????‍♀️???????????Voerså byder på en smuk og unik natur med enge, grønne skove, å og hav. Cykel på de smukke landeveje eller på stierne i skoven. Gå langs strandkanten eller observer det idylliske fugleliv i den beskyttede natur. Sejl i kajak eller kano op af åen eller på havet. Tag din båd med på en hygge- eller fisketur.

??❤️???‍?‍?‍??Derudover er der gode pasningsmuligheder med vuggestue, børnehave og SFO – og en skole der har fokus på den enkelte elevs trivsel og dennes faglige udvikling.

??????‍♀️⚽️?☕️?Voerså har et stærkt foreningsliv med mere end 20 foreninger, som tilbyder aktiviteter til personer i alle aldre – en imponerende spejderbevægelse for hele familien fra 3 år og opefter – en aktiv idrætsforening og hyggeklubber med kaffe, kortspil og madlavning for mænd.

????I 2020 bygges der en ny stor 600m2 indkøbsmulighed, hvor du kan købe lokalt produceret råvarer og alle andre varer, samt mulighed for afhentning af pakker og medicin.

http://www.saebyavis.dk/…/kampagne-for-salg-af-grunde-i-op…/

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.