Voerså Butikshus ApS – Status på fakturering af anparter m.m.


I begyndelsen af juni påbegyndte vi udsendelse af fakturaer på køb af anparter og sponsorater!
Alt sammen baseret på tilsagn givet næsten 1½ år før, – og med et imponerende lille frafald, som mestendels skyldtes fraflytning eller triste hændelser!  
Fakturaerne blev for 99 %’s vedkommende udsendt elektronisk via mail til de af anpartshaverne m.fl opgivne mailadresser, og stort set alle er – set herfra bogholderiet – nået frem til modtagerne!
Der er dog nogle, som har meldt tilbage, at de mod forventning ikke har modtaget en faktura, hvorfor vi har gensendt disse! I stort set alle tilfælde har det vist sig, at vores mail er endt i modtagernes spamboks/uønsket mail pga af den vedhæftede fil – fakturaen!
Skulle du være i den situation, at du tilsyneladende ikke har modtaget en faktura, så kan du eventuelt kigge dér, men du kan alternativt også kontakte undertegnede, så jeg kan genfremsende den til dig/jer.
Betalingsfristen var ultimo juli!

I alt udsendte vi fakturaer for kr. 1.743.125, og i skrivende stund resterer der kr. 489.250, at blive indbetalt.
Helt specifikt blev der fremsendt fakturaer for 575 anpartstegninger og det resterende beløb har vedrørt sponsorater og forskellige tilskudstilsagn.
Overordnet set er der tegnet 751 anparter, og de resterende midler er som nævnt tilgået i form af tilskud og sponsorater. Det skal dog ikke være en hemmelighed, at vi godt kunne have ønsket os afsat nogle flere anparter! Men det kan jo nåes endnu! Eventuelt ved det kommende Borgermøde/generalforsamling den 22. august.

Alternativt kan man også donere mindre bidrag til Voerså Borgerforening, som da kan købe flere anparter i Butikshuset. Det kan du gøre ved at indbetale på konto 7422-0000509538 eller via Mobilepay på 41021. I begge tilfælde skriv da ved indbetaling: “Borgerforening anparter”. 

Som sagt! Har du mod forventning ikke modtaget en faktura, kontakt da undertegnede!

Voerså Butikshus ApS
Bogholderiet – Bent Ahlgreen
Tlf.: 93837585

CVR 41194499
Ny Skovgårdsvej 5, Voerså, 9300 Sæby

www.butikshus.dk

bogholderi@butikshus.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.