Når det regner på præsten…..

Vi kan næsten ikke få armene ned, når det gælder Købmandsprojektet og den succes Købmandsgruppen/Voerså Byudvikling har haft med at få positive tilkendegivelser omkring køb af anparter!

De har netop i dag passeret kr. 2.0 mio. og er godt på vej mod det ønskede beløb på kr. 2.5 mio.

I Borgerforeningen forsøger vi også at “samle ind”, idet vi samler på medlemmer og kontingenter. For 2020 ser det foreløbigt således ud:

22000

 – og det er jo ikke så skidt endda, meeen… det kunne være bedre!!

Vidste du, at hvis samtlige husstande i Voerså  var medlem af Borgerforeningen og bidrog med et beskedent medlemsbidrag på kr. 100,- pr. person, så ville Borgerforeningen teoretisk set kunne få en samlet medlemsbidrag på ca. kr. 50.000,- årligt!
Et medlemsbidrag af den størrelse er jo ren ønsketænkning, når relateres til den  kendsgerning, at det samlede medlemsbidrag i 2018 kun udgjorde lidt over halvdelen – rent faktisk ca. kr. 27.000,  og i 2019 beskedne og bekymrende kr.18.140!!!  Ovenviste kendsgerning for 2020 er dog opløftende, selvom der er et stykke vej endnu til at nå det beskedne fastsatte mål! 

Med de mange nye projekter på vej: Stenrev, nye søer syd for byen, etablering af dagligvarebutik/købmand og byggeplaner på Krogrunden, samt nødvendige vedligeholdelser af såvel Borgerhuset som vore fællesarealer m.m. er det vigtigere end nogen sinde, at du bakker op om foreningen!

En Borgerforening bliver aldrig større og stærkere end det bagland, som måtte støtte en sådan.

Vi vil derfor påskønne ethvert medlemsskab og også ethvert bidrag af interessemæssig og arbejdsom karakter! 

Vi har uddelt kontingentopkrævning for 2020, men hvis du endnu ikke har meldt dig ind og indbetalt kontingentet for 2020, så kan du gøre det via denne website under medlemsskab af Borgerforeningen her: https://www.voersaa-by.dk/borgerforeningen/kontingent/!  

Lad os sætte en ny rekord – sammen, idet vi håber, at “når det kan regne på præsten – så kan det måske dryppe på degnen”!

Med venlig hilsen

Borgerforeningen

 

 

  

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.