Købmandsgrunden gøres klar – men vi er ikke helt i mål endnu!!!! …..

– og du kan fortsat støtte projektet ved køb af anparter!! Eller flere anparter!
For hvis vi skal være helt ærlige, så mangler vi fortsat at nå vores endelige mål for tegning af de 1000 anparter og et anpartsbeløb, som vil gøre det lettere og bedre – her og nu – at få den bedste finansiering af byggeriet på plads! Til gavn for alle i byen, sommerhusejerne i området og alle anpartshavere!  Og sidst men ikke mindst vores fremtidige købmand, som vi gerne vil give de bedste fysiske rammer for driften af Vores Købmand i Voerså!

Hvis vi fratrækker de tilskud, som vi har fået til køb af køl/frost m.m. til butikken, så mangler vi reelt lige nu kr. 500.000 eller salg af 200 anparter!! Og da det yderligere er en kendsgerning at alle priser på alle byggematerialer er steget markant i 2020 og et byggeri derved nødvendigvis fordyres eller skal reduceres i størrelse, så er enhver anpartstegning vigtig, således vi kan præsentere størst mulig egenkapital, og som sagt fortsat arbejde på at opnå de bedste og størst mulige rammer for vores kommende købmand.

Det har diverse pengeinstitutter desværre fordret af os! Og det er jo lidt træls om end det er rimeligt nok med henblik på at få enderne til at nå sammen på bedste vis!! 

Så det er nu, at vi behøver den ultimative opbakning til vores købmandsprojekt, således vi er bedre rustet økonomisk!!  

Du kan tegne en anpart eller yderligere en anpart her!

På forhånd tak!

Med venlig hilsen – Voerså Butikshus ApS

PS Har du i øvrigt bemærket, at der aldrig har været så få huse og sommerhuse til salg i Voerså som nu! Se Boligsiden! 
Det har sine årsager!
Skøn by, skøn natur, havn, skole, fritidsordning, børnehave – og ikke mindst en lokal købmand på vej! Og du – som er eller vil være anpartshaver i Voerså Butikshus ApS –  er en væsentlig medvirkende årsag dertil! Tusinde tak for det!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.