Aktivitetskalender Voersaa

Alle arrangementer og aktiviteter, der foregår i Voersaa og omegn

Category: Arrangement/Event 3. december 2019 : Infomøde om byggeri af dagligvarebutik/købmand!! : 19:15


3. december 2019

Ny indkøbsmulighed i 2020 - med din hjælp!

I det seneste år, er der arbejdet på at etablere en ny indkøbsmulighed i lokalområdet. I samarbejde med butikskæden Dagrofa som står bag butikkerne Meny, SPAR, Min Købmand og Letkøb er der nu en unik mulighed for at bygge en helt ny butik næste år.

Dagrofa er villig til at indgå et partnerskab med borgere i området Østkystens Guld om at bygge en spritny 600 m2 stor og indbydende butik i 2020 og drive den i minimum 10 år frem.

Dagrofa-kæden har mange tusinde forskellige varenumre at tilbyde, og de lægger stor vægt på friske råvarer som eks. frugt og grønt, morgenbrød mm.
Derudover er økologi og bæredygtighed vigtigt for Dagrofa, hvor der også er mulighed for at sælge lokale varer fra nærområdet som eks. æg, honning, grøntsager, kød m.m.

Foruden at kunne tilbyde alle de dagligdagsvarer, som man har brug for, vil butikken bidrage med:
- Afhentning af medicin
- Ind- og udlevering af pakker
- nye lokale arbejdspladser og studiejobs til unge
- Click & collect, (online varebestilling, som er pakket og klar til afhentning)
- Lokalt gårdudsalg med lokale specialiteter
- afhentning og aflevering af eks. nøgler til sommerhuse, spejderhytter mm.

Dagrofa har foretaget en større markedsundersøgelse i området, hvor de nøje har vurderet konkurrenter, befolknings-sammensætning, købevaner og fremtid for at drive en succesfuld forretning.

Markedsundersøgelsen peger på at der er et sundt forretningspotentiale for at drive en butik i området, og den bedste placering for en butik (ud fra et økonomisk og forretningsmæssigt grundlag) er på hjørnet af Ny Skovgårdsvej og Østkystvejen i Voerså – dvs. tæt på Stensnæsskolen, børnehus, sport og centralt i forhold til trafik på Østkystvejen – f.eks. til og fra Lyngså, sommerhusområdet m.m.

En ny stor lokal indkøbsmulighed, kombineret med den smukke natur, skole og pasningsordninger til børn – og ikke mindst alle de gode frivillige kræfter og det store foreningsliv i området, gør det yderst attraktivt at bosætte sig i Østkystens Guld, og dermed bidrage til at sikre områdets fremtid – MEN det vil kræve lokal opbakning til projektet.

Derfor inviteres alle til et stort infomøde omkring hele projektet.
Tirsdag d. 3. December 2019
i gymnastikhallen ved Stensnæsskolen
kl. 19.15 til ca. 20.15.

Arbejdsgruppen præsenterer i samarbejdet med repræsentanter fra bl.a. Dagrofa hele projektet i detaljer.

Der skal indsamles min. 2.500.000 kr. via anparter af. 2.500kr. for at projektet kan realiseret. Tegningsperioden for anparter vil være 01. December 2019 til 31. januar 2020. (Anparterne betales senest midt i 2020).  

Stensnæsskolen's Gymnastiksal
Østkystvejen 314
Voerså, 9300

Se hele kalenderen

Arrangementer og aktiviteter, der foregår i Voersaa By og Omegn, nærmere betegnet indenfor Østkystens Guld området, vil primært tillige fremstå på byens Facebookside.