Ja til at etablere to søer mellem Voersaa og Asaa
26. oktober 2019

Frederikshavn Kommune modtog i marts i år en ansøgning om en række af naturforbedrende tiltag i forbindelse med et naturpleje- og genopretningsprojekt ved Østkystvejen 416 midt mellem Voersaa og Asaa.

Voersaa Borgerforening – Generalforsamling den 25. maj kl.19 i Borgerhuset
5. maj 2021

Hermed indkaldes til generalforsamling i Borgerforeningen.

Vi er nu udover de restriktioner, som har begrænset mulighederne for afholdelse af vores årlige generalforsamling!

Du indkaldes hermed i h.t. nedenstående indkaldelse! Som dog er lidt svær at læse, så du kan åbne den som pdf her Voersaa Borgerforening Generalforsamling 2021 Indkaldelse

Vi glæder os til, at se dig, – og vi håber mange nye friske interesserede kræfter dukker op med henblik på fremadrettet at vil deltage i byens liv og de mange og gerne endnu flere aktiviteter!
Du kan måske have lyst til at være med til at arrangere Sankt Hans aften, Byfesten, Gør Byen Smuk-dagen eller Aktiviteter i Borgerhuset. Måske er du mere er til at være med i det stille og sysle med Borgerforeningens have-  og få den gjort smuk, eller sammen med de andre friske piger sørge for at Borgerhuset fremstår fint og flot: Måske du hellere vil  give den et ordentligt nap med ved diverse arrangementer – Fastelavn, Jul m.m.!
Eller måske du har en idé, som du brænder for og gerne vil se realiseret, og ikke fatter, at vi ikke for længst har set lyset!
Uanset hvad!
Bare kom an! Al indsats – lille som stor – vil blive påskønnet! Vær vis på det! 

Med venlig hilsen

Voersaa Borgerforening

 

Voersaa Klublotto – Trækning pr. 1- maj 2021
2. maj 2021

Hermed maj måneds vindere.

97-158-76-196-57-199-14-22-38-45-43

Tillykke og tak for at I støtter op om Krogrunden.

Venlig hilsen Voerså Byudvikling

Tekniske problemer på hjemmesiden
2. maj 2021

Vi har visse tekniske problemer på hjemmesiden med hensyn til de automatiske mailsvar, når man enten vil leje Borgerhuset, tegne anparter eller melde sig ind i Petanqueklubben.
Man modtager ikke en bekræftelsesmail, men vi kan her godt se tilmeldingen af den ene eller anden slags, så vi svarer efterfølgende manuelt via en mail.
Der arbejdes på sagen. mvh Bent  

Voersaa Petanque Klub – Så er vi i gang!!!
30. april 2021

Seneste nyt fra Voersaa Petanque Klub!
Så er der taget de første store spadestik til etablering af banen! Dem har KM beton – Kenth Mølgaard taget for os! Og tusinde tak for det! Herudover har Poul Erik tilbudt såvel grus, som et lift til Jem & Fix, så vi kan få købt træ m.m. Også stor tak for det!
En petanqueklub som så dagens lys i sidste uge, er allerede godt på vej!
Eller rettere – banen er! 
Foreløbigt er vi kun 4 medlemmer, så der er ikke så megen klub over det endnu!
Men nu kan du se, at vi mener det alvorligt. Så har du lyst til at blive medlem , – kan du  tilmelde dig via byens hjemmeside her!
Lige nu behøver vi handige medlemmer, som også har lyst til at hjælpe mig med at flikke trærammen sammen og få den i vater, forinden Poul-Erik hælder lidt grus på, vi får lagt jordbunken ud og afslutter med stenmel indenfor rammen!
Men så er vi også klar til den “stiftende” generalforsamling og ikke mindst klar til at spille petanque og hygge os i det sociale samkvem, som det afstedkommer!
Med venlig hilsen Voersaa Petanque Klub v/ Bent Ahlgreen

 

Træflis på Krogrunden – til afhentning!
25. april 2021

Har du brug for træflis til haven, så kan du tage på Krogrunden og hente det u/b!
Hvis du vil give en lille smule for det – så står der et lille skilt med et mobilepaynummer til gavn for Krogrunden/Voersaa Byudvikling!  
Med venlig hilsen
Voersaa Byudvikling