Voersaa Byudvikling ønsker alle en God Jul og et Godt Nytår

Voersaa Byudvikling ønsker alle beboere i Voersaa og Omegn, samt alle sommerhusejere i området en Glædelig Jul og et Godt Nytår, og takker i forening med aktivitetsudvalget under Østkystens Guld og bestyrelsen i Voersaa Butikshus ApS for opbakningen til den kommende købmandsbutik i Voersaa!  
2020 og Covid19 restriktioner har ikke gjort det nemt at navigere overfor alle de som har tilkendegivet deres interesse i køb af anparter eller sponsorater, idet Voersaa Butikshus ikke har kunnet afholde de ønskede møder og ikke mindst en generalforsamling!
Vi har imidlertid ufortrødent fortsat bestræbelserne på at realisere projektet, og Voersaa Byudvikling har været stærkt medvirkende til, at skabe det fornødne kapitalgrundlag og indskudt anpartskapital i Voersaa Butikshus ApS, således selskabet har kunnet afholde de nødvendige udgifter til landmåler, køb af grunde osv.osv.
Projektet er således trygt på vej, og det er vi ret stolte af, at have kunnet medvirke til!
“Krogrunden” og aktiviteterne dér har naturligvis også stået i stampe, grundet selvsamme årsag – covid19; men bestyrelsen har mange optimistiske aktivitetsplaner for det kommende år, – og vi håber så inderligt, at vi kan realisere de fleste af dem, således 2021 bliver en hel del sjovere og oplevelsesrigt end det nu snart forgangne 2020.
Med venlig hilsen – og pas på jer selv og hinanden!
Voersaa Byudvikling
Bent Ahlgreen

PS Billedet stammer fra vores bålhytte på krogrunden, som vi i december har opgraderet til en lille Julehytte! Et nyt tiltag, som vi gør til en tradition fremadrettet!        
 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.