Voersaa Bagagerumsmarked – blot en idé eller måske en god idé?

 

Kære Voersaa-boere
Lidt a la idéen om Petanque-klubben har jeg arbejdet på at realisere en idé omkring bagagerums-markeder på Krogrunden. Dels og primært for at skabe aktivitet derpå og i byen, men også for at få lidt penge ind på kontoen i Byudviklingen!
Jeg har planlagt 6 søndage – hver 2. søndag – startende 20. juni! Og herefter 4/7, 18/7, 1/8, 15/8 og slutteligt 29/8.
Jeg er overbevist om, at tidspunktet ovenpå Covid19-traumet og med rigtigt mange ferierende danskere i sommerlandet, at det kunne være en kærkommen aktivitet og adspredelse, og sætte lidt fut i livet i Voersaa i de kommende sommermåneder!
Og dermed sætte lidt fokus på Voersaa.
Jeg formår imidlertid ikke, at køre det som et one-man’show, hvorfor jeg søger ligesindede ihærdige ildsjæle til at være med på at realisere idéen!
Det indbefatter bl.a. at hjælpe til med markering og anvisning af de 24 stadepladser, som jeg mener, at der kan være plads til, dels stå for salg af øl, vin og vand og ikke mindst bemande eller finde nogen, som vil passe den pølsevogn, som jeg har en aftale om at leje!  
På byens hjemmeside under foreninger, Byudviklingen, Bagagerumsmarked TEST finder du en information og mulighed for at booke stadeplads!
Vil du være med så send mig en mail eller kommenter på det Facebookopslag, som findes på byens Facebookside.
Hvis ingen reaktion fra nogen, så må det blive en anden gang! Måske!

Med venlig hilsen
Bent Ahlgreen
Voersaa Byudvikling
Mail: bentahlgreen@gmail.com
alternativt blot ring til mig på 93837585

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.