Seneste nyt om Voerså Butikshus

Nyt om Voerså Butikshus ApS

Tiden er gået og Corona’en endnu ikke slået! Så ikke ret meget i 2020 er forløbet helt som ønskeligt, ej heller for Voerså Butikshus. Og dog er vi trods alt nået langt!

Byggegrunden, der består af 3 jordlodder er nu så småt ved at blive sammatrikuleret, og det nye lokalplanforslag har været behandlet i Kommunen, som har indstillet det til godkendelse, og sendt det til høring!

Du finder planforslaget her. Du kan også finde planerne på www.Plandata.dk eller i Frederikshavn Kommunes Planportal.

Arbejdsgruppen er nu ved, at få byggeprojektet sat på skinner, og der arbejdes med entreprenører, leverandører, Dagrofa, indretning, mulige købmandsemner, ladestandere, osv, osv og ikke mindst en endelig beregning af omkostningerne forbundet med opførelsen af ejendommen, udenomsarealer og alt, hvad det måtte medføre! Vi kender endnu ikke slutprisen på de ønskede ca. 800 kvm. Det kan være vi skal nøjes med en butik som er anelse mindre, men en butik, det kommer der!!

Og det hele skal betales og finansieres på den ene eller anden måde, heraf som det vigtigste udgangspunkt og grundlaget for en realisering af projektet overhovedet er alle de tilsagn om køb af anparter og sponsorater, som vi har modtaget indledningsvis og efterfølgende. Lige nu arbejdes der også ihærdigt med Sol & Strand sponsoratet, som kan hjælpe købmandsprojektet yderligere!
Jo flere anparter vi kan tegne des bedre! Og du må hellere end gerne tegne dig for en anpart eller måske endnu en anpart! Det kan du gøre på via vores hjemmeside her.

Når vi kommer til slutningen af januar 2021 er lokalplanforslaget forhåbentligt godkendt, så vi for alvor kan få sat det hele i gang, og med hensyn til indbetaling af anparter, påbegynder vi først ”opkrævning”/fakturering deraf, når vi har lokalplanforslaget endeligt godkendt!

Husk i øvrigt at følge med på www.butikshus.dk eller på byens Facebook-side, idet vi løbende vil orientere om byggeri, salg af anparter, sponsorater m.m.. Det gør vi selvfølgelig også på vores hjemmeside og via vores Nyhedsmail.

Voerså Butikshus ApS

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.