Så er det snart “Gør byen smuk” dag

Fælles arbejdsdag, hvor vi gør vores by lidt smukkere!
Vi har nogle arealer, som ingen andre passer – end vi, der bor her!
Vi mødes i Borgerhuset kl.9 til lidt kaffe og brød!
Så går vi i sving med de planlagte opgaver!
kl. 13 er der lidt frokost!
Og så går vi i sving igen, hvis noget skulle mangle!
Vi glæder os til at se dig til en arbejdsom og en – sædvanen tro – hyggelig dag.

Aktuel information!!

Den længe annoncerede arbejdsdag – “Gør byen Smuk” afholdes som planlagt lørdag d. 25. september. Vi mødes ved huset på Ny Skovgårdsvej hvor vi starter kl. 9 med rundstykker og kaffe (alt foregår udenfor – så husk varmt tøj) og serverer en pølse med brød til frokost..

Heldigvis er vi nu forbi Corona-restriktionerne. Men for at holde styr på hvor mange. der kommer – både af hensyn til at planlægge arbejdet i mindre grupper og for at sikre tilstrækkeligt antal rundstykker og pølser bedes man melde sig til arrangementet. Tilmelding enten per telefon eller gerne SMS til Ole (T:20264592), Jørgen (T:40794079) eller Bjarke (T:27875888).

Opgavelisten omfatter følgende:

a) Afhjælpe vores gæstende Mår på loftet, b) Rense tagrende og nedløb ved indgang, c) Jævne græsplæne (medbring gerne en rive). D) Malerarbejde – trævæg mod børnehave, e)  Luge fliser ved Borgerhus, f) Male fugletårn, g)  Stable fliser ved borgerhus om på ny paller og flytte dem ind til siden

Hvis der er en af ovenstående opgaver du gerne vil lave og evt. sammen med nogen du allerede omgås dagligt eller regelmæssigt vil vi gerne vide det – så vil vi sætte arbejdsholdene efter dette så vi tager størst mulige Corona-hensyn.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.