Nyt om Min Købmand i Voerså

 
For de som ikke er på Facebook og følger Min Købmand i Voerså kan du nedenfor se seneste opslag!
 
  
 
Mit navn er Kasper, jeg er 33 år og kommer fra Frederikshavn, hvor jeg bor sammen med min kæreste Kristine og vores søn Viktor på snart 3 år. Jeg er jeres nye købmand i Voerså, og jeg glæder mig til at butikken åbner senere på året.
Butikken kommer til at ligge på hjørnet af Ny Skovgårdsvej og Østkystvejen i Voerså. Foruden min Købmands butik, så kommer der et Sol og Strand kontor samt ladestandere. (Tankstationen kommer som en separat del af byggeriet).
Butikken bliver større end den oprindelige plan på 600m2, hvilket glæder mig, da det giver mig muligheden for at have et bredt og stort sortiment. Butikken kommer til at have brødudsalg fra bageri, friske blomster fra Blomsterbixen i Præstbro og naturligvis masser af friske økologiske varer og delikatesseudsalg. I butikken bliver der en pakkeshop, så man fremover kan modtage og hente sine pakker direkte i pakkeshop i Voerså.
Der bliver et samarbejde mellem Spar Aså og Meny omkring diverse tilbud, så jeg kan sikre jer skarpe priser her i Voerså. Allerede nu bliver der leveret mad i Voerså fra Meny i Dronninglund, hvilket de vil fortsætte med, når butikken åbner senere på året.
Jeg har lige siden, jeg var helt lille vidst, at jeg skulle arbejde i butik, og drømmen har altid været at skulle være købmand.
Jeg startede som ungarbejder i Dagli’Brugsen, og blev sidenhen udlært i SuperBest. Jeg har tidligere arbejdet som souschef i Rema 1000, og været købmand i Min Købmand Flauenskjold i knap 3 år. Det seneste år har jeg arbejdet som salgsleder i Meny Sæby.
Jeg går meget op i at kvaliteten er i top, og at kunderne skal blive inspireret af at handle i butikken.
– Og så har jeg altid et godt tilbud til dig! 😉
Vi ses i Min Købmand Voerså,
Kærlig hilsen Kasper!
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.