Nyhedsmail – opdatering af din profil!!

Kære læser af vores website og modtager af vores Nyhedsmail!

Administrationen i Voerså Butikshus ApS beder mindeligt til, at de som har været så forudseende/betænksomme/visionære og har tilkendegivet deres interesse for køb af anparter i Voerså Butikshus ApS ajourfører deres profil omkring modtagelsen af Nyhedsmails!

Årsagen er den enkle, at vi vil sikre os, at du/I modtager de relevante informationer omkring etableringen af byens kommende købmandsbutik!

Du bedes derfor ind på vores hjemmeside – Under : Tilmeld dig vores Nyhedsmail og opdatere, hvorvidt du er kommende anpartshaver! Der er et afkrydsningsfelt forneden, som du bedes markere!

Du vil herefter – også forneden, når du har udfyldt dine informationer – kunne se denne tekst:

Vi ser frem til løbende at informere dig om stort og småt!

Når vi beder dig afkrydse, hvorvidt du er medlem af Borgerforeningen, “oprindeligt medlem” af Byudviklingen (Krogrundsprojektet) og “medlem” af Købmandsprojektet (hvis du har forhåndstegnet anparter), er det alene for at sikre os, at du får alle relevante informationer omkring tiltag og status for hver af disse! Vi får muligheden for at målrette vores Nyhedsmail!

PS. Vi vil være mægtigt glade for om du selv vil sørge for, at vedligeholde informationerne, som vi/du har registreret, således både du og vi sikrer os at vores medlemsdatabase er ajour! På forhånd tak!

Vi nærmer os heldigvis det tidspunkt, hvor vi atter må mødes i behørig afstand, og Voerså Butikshus kan informere om vores fremadskridende projekt, – og i den forbindelse afholde en generalforsamling!
I den sammenhæng informeres naturligvis om hvornår og hvordan anpartstegningerne skal indbetales, og andre relevante informationer!
Det skal i den forbindelse tilføjes, at vi meget gerne fortsat modtager tilsagn om køb af anparter, idet vi godt kunne bruge, at få afhændet min. 100 anparter mere – for at komme helt i mål.

Yderligere information om hele projektet vil snarest tilgå jer snarest, men vi er optimistisk i fuld gang med alt det praktiske på alle fronter!!  

 

 

 

 

    

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.