Min Købmand I Voerså

 
 
 
 
Mandag, den 19. april  har der igen været afholdt byggemøde med håndværkerne! Alle vil i gang nu! – MEN vi må kortvarigt væbne os med lidt tålmodighed, vi afventer fortsat de sidste godkendelser (diverse byggetekniske beregninger fra ingeniører, brandberegning og brandgodkendelse, leveringstider på elementer og øvrige tilladelser mm).
I kan dog begynde at glæde jer! Der går IKKE lang tid inden at der kommer store maskiner på byggegrunden.
– Det bliver en 800m2 bygning, dvs. større end de oprindeligt planlagte 600m2. Dette er på baggrund af ønske fra købmænd, men også på baggrund af de erfaringer der er gjort i tilsvarende projekter, som har bygget til efterfølgende.
– Det bliver en gulmuret bygning med mørkt tag, som passer ind i de omkringliggende omgivelser (skole mm).
– Det bliver bygget af lokale håndværkere.
– Købmanden bliver Kasper, og han glæder sig!
– Der kommer ladestation til el-biler.
– Tankanlægget bliver et særskilt projekt, grundet finansieringsmodellen i denne.
 
PS. Det er jo snart længe siden, at vi bad om tilkendegivelser for din/jeres interesse i køb af anparter, og det trænger sig på, at vi har styr på også den del af projektet!
 Voerså Butikshus ApS – bogholderiet – vil derfor snarest påbegynde – at ringe ud til alle jer, som har forhåndstegnet anparter, for at sikre os, at vi har noteret såvel det rigtige navn, adresse og emailadresse på alle de, som har tilkendegivet, således vi sikrer os, at vi fremsender den korrekte faktura på køb af anparter  til rette person- når den tid kommer!
 
Så du vil indenfor de næste par uger modtage et opkald fra undertegnede – blot til orientering! Du vil i den forbindelse naturligvis have mulighed for at tegne dig for yderligere anparter – ligesom du vil have mulighed for at ændre på det, som du har forhåndstegnet.
 
Med venlig hilsen
Voerså Butikshus ApS 
Bogholderi v/Bent Ahlgreen
 
 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.