Kategori: Arrangement/Event GØR BYEN SMUK

9:00 - 16:00
Borgerhuset
Ny Skovgårdsvej 5
Voerså, Danmark 9300
Danmark

Fælles arbejdsdag, hvor vi gør vores by lidt smukkere! 
Vi har nogle arealer, som ingen andre passer - end vi, der bor her!
Vi mødes i Borgerhuset kl.9 til lidt kaffe og brød!
Så går vi i sving med de planlagte opgaver!
kl. 13 er der lidt frokost!
Og så går vi i sving igen, hvis noget skulle mangle!
Vi glæder os til at se dig til en arbejdsom og en - sædvanen tro - hyggelig dag.

Aktuel information!!

Den længe annoncerede arbejdsdag - "Gør byen Smuk" afholdes som planlagt nu på lørdag d. 10.april. Vi mødes ved huset på Ny Skovgårdsvej hvor vi starter kl. 9 med rundstykker og kaffe (alt foregår udenfor - så husk varmt tøj) og serverer en pølse med brød til frokost..

Corona-situationen giver os i princippet mulighed for at mødes organiseret i foreningsregi med op til 50 personer. Men for at holde styr på hvor mange. der kommer - både af hensyn til at planlægge arbejdet i mindre grupper og for at sikre tilstrækkeligt antal rundstykker og pølser bedes man melde sig til arrangementet. Tilmelding enten per telefon eller gerne SMS til Ole (T:20264592), Jørgen (T:40794079) eller Bjarke (T:27875888).

Opgavelisten omfatter følgende:

a) Dæk ved butiksgrund køres på losseplads, b) Hegn mod skolen gennemgåes for søm og skruer. Spidser slibes ned eller hegn fjernes. c) Nedtage sidste legehus og køre på losseplads, d) Fliser ved Skater-rampe på krogrunden lægges eller fjernes e) diverse småopgaver på Ny Skovgårdsvej (klipning hæk, rive grene sammen på Ny Skovgårdsvej,grave sidste buske op ved indgangen mv). - har du andre egne forslag til opgaver er du også velkommen til at byde ind med disse.

Hvis der er en af ovenstående opgaver du gerne vil lave og evt. sammen med nogen du allerede omgås dagligt eller regelmæssigt vil vi gerne vide det - så vil vi sætte arbejdsholdene efter dette så vi tager størst mulige Corona-hensyn.

 

 

 

iCalGoogle Calendar

More information about GØR BYEN SMUK

    Bogmærk permalinket.