Købmandsprojektet – Nyt om…..

I forbindelse med byggeriet af den nye butik i Voerså, har Vendsyssel Historiske Museum sat gang i en udgravning (det skal altid foretages, inden man bygger). Det sker allerede den 15. april, så der er vi rigtigt heldige – og på forkant.

Vi har samtidig revideret projekttegningerne, og vi tager stadigvæk højde for en placering af et eventuelt benzintankanlæg, omend interessen fra de som er forespurgt, kan ligge et meget lille sted – indtil videre! Men vi undersøger alle muligheder, ligesom vi har forespurgt med hensyn til at få opstillet ladestandere til el-biler.

Så midt i disse mærkværdige og kedelige coronatider arbejder vi ihærdigt videre med al det praktiske, og så må vi se, hvornår vi får lejlighed til at berette yderligere overfor en alle jer, som har tilkendegivet interesse for køb af anparter i projektet.

Apropos dette, så er alle fortsat meget velkomne til at tegne anparter eller yderligere anparter, for i netop denne tid kunne man (jeg) godt at have brugt blot at kunne hilse på mine medborgere her i byen – om det så blot var over en køledisk! Det har jo noget med følelsen af at være sammen – både hver for sig og som en del af et større hele!

Så vi fortsætter vores optimistiske fremmarch, og bemærk det har vi i øvrigt flaget lidt med, idet vi har opsat flagvimpler på såvel krogrund som ved skole og Borgerhuset. Dette blot for at indgyde lidt optimisme mod den blå himmel.

Fortsat – pas godt på jer selv og hinanden, – og god Påske! 

  

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.