Kære Voersaanitter, Voersaaboere eller…

Kære Voersaanitter, Voersaaboere eller – og jeg vil gerne belæres, hvad hedder man, når man bor i Voersaa ?

I aftes onsdag d. 30. Marts, var der Generalforsamling i Voersaa Borgerforening – dette foregik i vores dejlige Medborgerhus på Ny Skovgårdsvej, lige der hvor man kører ind til vores NYE KØBMAND, som jo i størrelse grangiveligt ligner et pænt Supermarked…det er jo helt fantastisk, at det er lykkedes lille Voersaa at få  et så stort projekt stablet på benene, og det er kun lykkedes fordi så mange, primært Voersaaboere, har købt andele i butikken, og jeg er i hvert fald een af dem som glæder mig helt vildt til åbningen, som stadig ser ud til at blive d. 14. Maj.

Nå, men tilbage til Generalforsamlingen i aftes, og årsagen til denne lille skrivelse, jeg var nemlig forundret over, hvor relativt få som havde fundet det relevant at deltage…jeg talte med en forleden, som klokkeklart gav udtryk for, at DE ikke ville deltage, fordi de ikke var interesserede i at ”stille op” – jamen, at deltage i en Generalforsamling betyder bestemt ikke, at man pludselig skal stille op til noget som helst, men det betyder, at man kan møde andre Voersaanitter, og ikke mindst bestyrelsen for den Borgerforening, som rent faktisk har mange små og store jern i ilden, til gode for Voersaa og dens beboere.

Det betyder, at man kan komme med forslag og ideer, man kan komme med ros og ris, og man kan MÅSKE blive motiveret, til at deltage i nogle arrangementer og nødvendige tiltag, som f.eks. Arbejdsdag nu d. 09. April, hvor, så mange som muligt mødes kl. 09.00—13.00 og er med til at sætte skik på de udvendige rammer af Borgerhuset, samt nogle nøglesteder i byen. Det er hyggeligt, for både børn og voksne. Der bliver serveret rundstykker ved opstart og pølser til frokost.

Som det så ofte sker, så er det hovedsageligt Tordenskjolds Soldater der dukker op, og man mærker lidt en afmatning, vi har virkelig brug for nye kræfter og ny energi til ”de gamle”, som jo knokler og gerne vil, men det ER jo byens hus, som har så mange funktioner, eller MULIGHED for det. Mange har aldrig set det, nogle ved ikke engang det ER der, og hvilke muligheder der er for at bruge det. 

Hele April er weekenderne booket til selskaber, udstilling m.m., så der skal se  pænt ud, både ude og inde…men det er frivillige som sørger for dette, og vi mangler også flere til at være med i gruppen af (pt. Kun 3 aktive) som gør hvad de kan for at holde de indvendige rammer rene og pæne, og som et par gange om året, indkalder til hjæp til hovedrengøring.

Men…tilbage til Generalforsamlingen, hvor er det bare ærgerligt, at så relativt få deltog..ok det BLEV sendt Live på nettet, men der er stadig rigtig mange som ikke har set det, men også rigtig mange, som ikke fik den personlige følelse med tingene, hyggelige snakker, kaffe og madder.

Næste år er der endnu en Generalforsamling, jeg håber så meget, at se mange flere af Voersaas beboerere, OGSÅ selvom man ikke har tid, lyst el. kræfter til at deltage aktivt i aktiviteter, det er HELT ok !!

Skulle der være nogen, som får lyst til at deltage i ”noget”, så duk op til de tiltag der løbende bliver annonceret her på hjemmesiden, som f.eks. Arbejdsdag :), Kaffeklub (som starter igen på mandag), Petanque, m.m..

Mange hilsner og jeg glæder mig til at lære en masse Voersaanitter at kende 🙂

Susanne Lynch Donvild

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.