Borgerforeningen – Generalforsamling 25. maj – NY

Kære alle Voersaa-boere

Måske vi var en kende for optimistiske, da corona-restriktionerne blev lempet – og vi umiddelbart læste “overskriften” om, at man nu kunne forsamles op til 50 personer indendørs. Hvorfor en udsat generalforsamling nu syntes at være mulig at afholde efter den 21. maj!
Men, men men! Så ligetil er det altså heller ikke! Anvisningerne er nemlig som følger:

Fra 21. maj gælder 

  • Indendørs foreningsaktiviteter er mulige for aldersgrupper og aktivitetstyper, der ikke tidligere er åbnet. Det gælder også brug af lokaler og faciliteter i lokaliteter med offentlig adgang, hvis hovedformål er at huse foreningsaktiviteter som fx frivilligcentre, medborgerhuse og aktivitetshuse. Forsamlingsloftet er på 50 personer (dog mindst 2 kvm./person). Der er krav om gældende coronapas ved udøvelse af foreningsaktiviteterne.   

De 50 personer burde være OK ift. forventeligt fremmøde, men da det store rum i Borgerhuset reelt kun er 70 kvm. så det betyder at vi kun har plads til 35 personer totalt jf. retningslinierne. Vi har derfor nødtvungent reduceret antallet af pladser og beder om forståelse for, at der kun bør møde een person op pr. tilmeldt husstand!

Vi vil meget gerne se jer alle men bliver nødt til at samle folk indenfor følgende rammer.

1) Vi skal jf. retningslinierne afkræve folk at vise Coronapas/negativ test indenfor de sidste 72 timer frem ved fremmødet

2) Der skal foretages tilmelding til generalforsamlingen – tilmelding sker efter først til mølleprincippet – Tilmelding på enten på Voersaa Borgerforenings mail-adresse voersaaborgerforening@gmail.com eller på telefon/SMS til Bjarke på tlf.  27875888.

Vi giver en tilbagemelding om plads efterhånden som vi får tilmeldingerne ind. HVIS der kommer over 35 tilmeldinger, vil vi om muligt flytte arrangementet til skolens gymnastiksal, hvor vi år plads til 50 personer. I skrivende stund er det dog ikke muligt da skolens retningslininerne pt. ikke muliggør at åbne skolen lokaler for udefra kommende arrangementer.

Vi erkender, at det er træls, men lover til gengæld at slå et fyldigt referat af generalforsamlingen op på hjemmesiden, og medtage dette i vores Nyhedsmail.

Mvh

Bestyrelsen

PS Du kan se den officielle indkaldelse her:Voersaa Borgerforening Generalforsamling 2021_080521[18061]

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.